Betingelser og vilkår

Denne nettsiden er driftet av Aveon Studios AS. Når vi på denne siden bruker begrepene “vi”, “oss” og “vår” refererer vi til Aveon Studios AS. Vi tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Les disse vilkårene før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn og/eller bruke denne nettsiden godtar du å være bundet av vilkårene som blir beskrevet under. Hvis du ikke godtar alle vilkårene kan du ikke gå inn eller bruke nettstedet vårt.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til det nåværende nettstedet skal også være underlagt de samme vilkårene. Du kan når som helst se gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk av vårt nettsted på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Ved fortsatt bruk av nettstedet etter publisering av eventuelle endringer utgjør en aksept av disse endringene.

Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formal, og du kan heller ikke, i bruken av tjenesten, bryte noen lover (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett). Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av destruktive karakter.
Det kan ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av nettstedet, bruk av nettstedet eller tilgang til nettstedet uten skriftlig tillatelse fra oss.

Dette nettstedet kan inneholde historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert, og er kun gitt som en referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre på innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt. Prisene på produktene våre kan endres uten forvarsel.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise farger og bilder av produktene våre som vises på nettstedet vårt så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøp per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i, eller kansellerer en bestilling, vil vi varsle deg ved å kontakte deg via e-posten, telefonnummeret og/eller leveringsadressen som ble oppgitt da bestillingen ble gjort.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres på nettstedet vårt. Din innlevering av personlig informasjon gjennom nettstedet vårt er underlagt vår personvernerklæring.

Spørsmål knyttet til disse betingelsene og vilkårene kan rettes til post@blankbox.no.